19° Kapalı

OSB’DE 3 GÜN ELEKTRİK YOK!..

Genel - Ocak 22, 2022 2:56 pm A A

Bursa genelindeki OSB’lerde toplam 72 saat elektrik kesintisi yapılacak. 3 gün sürecek kesintiden İnegöl OSB’de etkilenecek.

TEİAŞ Türkiye Elektrik İletim A.Ş. internet sitesinde yapmış olduğu duyuruda, “Ağrı ili Gürbulak ilçesi doğalgaz boru hattı arızası nedeniyle Doğalgaz Kombine Çevrim Santrallerine gaz kısıntısı uygulanacağından, elektrik arz talep dengesinin sağlanması maksadıyla gerek iletim sistemine gerek ise dağıtım sistemine bağlı mesken ve ticarethane harici kullanıcılara program dahilinde kısıntı uygulanacaktır. Hangi kullanıcılara kısıntı uygulanacağı ve kısıntı miktarı ile ilgili, Dağıtım Şirketleri ve Teşekkülümüz tarafından bilgilendirme yapılacaktır.” İfadelerini kullandı.

İnegöl Organize Sanayi Bölge müdürlüğünden yapılan duyuruda; “TEİAŞ talimatları doğrultusunda bölgemizde yapılacak olan elektrik kesintisi nedeniyle bölgemizde temel hizmetlerin devamı için aydınlatma ve teknik altyapı birimleri dışında enerji verilemeyecektir. Buna göre sanayicilerimizin belirtilen kesinti gün ve saatleri arasında planlamalarını yaparak buna uygun güvenlik tedbirlerini alması gerekmektedir.” denildi.

72 saat süreli elektrik kesintisi Pazar gecesi saat 00:00’da başlayarak, 26.01.2022 Çarşamba saat 23:59’da son bulacak.

HABER: ŞABAN KORKMAZ

Genel - 2:56 pm A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.